برگزاری مراسم گرامیداشت روز‌ غدیر‌خم

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۹۵۰۳ اخبار ستادی
مراسم گرامیداشت غدیر خم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد امام صادق علیه‌السلام برگزار شد.
برگزاری مراسم گرامیداشت روز‌ غدیر‌خم

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم گرامیداشت عید غدیرخم  با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی ظهر امروز یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ در مسجد امام جفر صادق علیه‌السلام دانشگاه بیرجند برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی ضمن تبریک دهه ولایت و امامت، روز‌ غدیر‌ را متفاوت ترین ومهم ترین روز سال برشمرد و افزود: با توجه به آیه « یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ» و حدیث «. .. فَلْیبَلِّغِ الْحَاضِرُالْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَی یوْمِ الْقِیامَةِ. ..» مبنی بر تبلیغ غذیر، تبلیغ غدیر را وظیفه ما تا روز قیامت دانست.