دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

دعوت به همکاری از مشمولان واجد شرایط در قالب نیروی امریه پژوهش یار

دانشـگاه بیرجند با هدف بکارگیری نیروهای متخصـص با مدرک کارشناسـی ارشد و یا دکتری جهت بهره‌مندی از خـدمات آنـان در امور پژوهشـی و کـار در مرکز نوآوری و ارتباط با جامعه و صـنعت، از مشمولان واجـد شـرایط دعـوت بـه همکـاری می‌نمـایـد. بر اسـاس این فراخوان بـه منظور ایجـاد فرصت برابر و رعایت عـدالت برای تمامی مشمولان وظیفـه و دانش آموختگـانی که تمایل به گذراندن دوره سربـازی خـود در قالب نیروی پژوهشیـار امریه را دارنـد، با داشـتن برگه اعزام بـا تاریـخ 1 آبان 1401 می توانند جهت اطلاع از شــرایط جـذب و مـدارک مـــوردنیـاز تا تاریخ 4 شهریور 1401 نسـبت بـه ثبت نـام در سـایت امریه وزارت علوم به نشـانی: https://amriye.msrt.ir  اقدام نمایند. متقاضـیان می بایست یک نسخه از مدارک خود را علاوه بر بارگذاری در سایت مذکور به آدرس پست الکترونیکی: research@birjand.ac.ir ارسال نمایند.

گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۴۰۱