جلسه کمیته پژوهش استان در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۹۷۴۸ اخبار ستادی
سی‌امین جلسه کمیته پژوهش استان روز دوشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ در محل دفتر معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
جلسه کمیته پژوهش استان در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سی‌امین جلسه کمیته پژوهش استان  با حضور نمایندگانی از استانداری خراسان جنوبی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بنیاد ملی نخبگان، جهاد دانشگاهی و مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی در محل دفتر معاونت پژوهش فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر ابوالفضل اکبرپور؛ معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و دبیر کمیته پژوهش استان ضمن عرض خوشامدگویی به اعضاء دستور کار جلسه را قرائت کرد. در ادامه جلسه تعداد 12 اولویت پژوهشی استان که در جلسه کمیته پژوهش  خراسان جنوبی در مورخ 9 خرداد 1401مورد بررسی اولیه قرار گرفته بود، توسط نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ارائه و مورد بحث و بررسی اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت.