قابل توجه دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۹۷۵۲ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم اطلاعیه دانشجویی

به اطلاع دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور می رساند؛
آزمون المپیاد در صبح و بعد از ظهر روز جمعه چهارم شهریور ماه سال 1401 در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور از جمله دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
کارت شرکت در آزمون از روز دوشنبه مورخ 31 مردادماه 1401 فقط برای منتخبین شرکت در مرحله نهایی المپیاد که شهر محل آزمون خود را انتخاب کرده‌اند از طریق سایت مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی:olympiad.sanjesh.org قابل دریافت است.
تذکرات مهم:
1.همراه داشتن کارت ملی- کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد الزامی است.
2.دانشجویان متقاضی اسکان (فقط شخص دانشجو) می‌توانند از بعدازظهر روز پنجشنبه مورخ 3 شهریور 1401 به دانشگاه فردوسی مشهد (خواهران:  خوابگاه پردیس 2  –  برادران :  خوابگاه فجر 3) مراجعه نمایند.
3.جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز المپیاد  علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی:olympiad.sanjesh.org مراجعه فرمایند.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۱