با هدف توانمندسازی دانشجویان؛

اجرای طرح "حامیم" در دانشگاه بیرجند آغاز شد

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۹۸۲۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اجرای طرح دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، اجتماعی با عنوان "حامیم" (حلقه‌های میانی) با حضور ۲۵۰ دانشجو در دانشگاه بیرجند آغاز شد.
اجرای طرح "حامیم" در دانشگاه بیرجند آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم افتتاحیه این طرح پنجم شهریورماه با حضور نماینده ولی فقیه در‌ خراسان‌ جنوبی در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
در این طرح برنامه‌های مختلفی از جمله آموزش در سه عنوان اندیشه یک و دو(طرح کلی)، تاریخ( همرزمان امام حسین(ع) ) و انقلاب ( خط امام (ره)) پیش بینی شده که دو واحد درسی از دروس معارف اسلامی محسوب می‌شود.
علاوه بر این، آموزش‌های تکمیلی در حوزه مباحث معرفتی از قبیل مقایسه تطبیقی حکمرانی امام علی(ع) و جمهوری اسلامی با محوریت بحث ولایت فقیه و تحولات منطقه و جهان نیز در این برنامه دیده شده است.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی از قبیل مهارت‌های ارتباط موثر، الزامات شبکه سازی، تفکر نقادانه، مباحث مربوط به نشریات و مدیریت زمان از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در طرح حامیم است.