به مناسبت هفته دولت برگزار شد؛

گلباران و عطرافشانی مزار شهید گمنام دانشگاه بیرجند

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۳ کد : ۱۹۸۳۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
همزمان با هفته دولت، مراسم تجدید میثاق با شهدا، امام شهدا و گلباران و عطرافشانی مزار شهید گمنام دانشگاه بیرجند روز شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ در مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
گلباران و عطرافشانی مزار شهید گمنام دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تجدید میثاق با شهدا، امام شهدا و گلباران و عطرافشانی مزار شهید گمنام دانشگاه به مناسبت هفته دولت برگزار شد.
در این مراسم که پس از نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد امام جعفرصادق(ع) و در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار گردید، حاضران با اهدای شاخه گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهید گمنام دانشگاه ادای احترام نموده و با آرمان‌های امام و شهیدان تجدید میثاق کردند. این مراسم با حضور جمع کثیری از اعضای هیأت علمی، مسئولان، کارمندان و دانشجویان شرکت کننده در طرح توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی(حامیم) برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۶ شهریور ۱۴۰۱