به همت انجمن علمی روانشناسی دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

نشست انتقال تجربه موفقیت در کنکور دکتری ۱۴۰۱

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۶ کد : ۱۹۸۹۵ اخبار دانشکده‌ها
دومین جلسه انتقال تجربه موفقیت در کنکور دکتری ۱۴۰۱ با موضوع موفقیت در مصاحبه دکتری به همت انجمن علمی روانشناسی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
نشست انتقال تجربه موفقیت در کنکور دکتری ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  نشست انتقال تجربه موفقیت در کنکور دکتری 1401 با موضوع موفقیت در مصاحبه دکتری با حضور مهدی صدری دانش آموخته گروه روانشناسی دانشگاه بیرجند و پذیرفته شده رتبه 7 دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه شهید بهشتی، برگزار شد.
وی در ابتدا  توضیحاتی درباره مصاحبه دکتری و موارد مورد بررسی در مصاحبه را بیان کرد، سپس توضیحاتی درباره اینکه چه مدارک و مستنداتی در مصاحبه امتیاز دارد و در هر دانشگاه این معیارها متفاوت است، ارائه کرد و افزود: اطلاعات کافی در مورد هر دانشگاه و اساتید آن دانشگاه پله‌ای به سوی موفقیت در این مسیر است. ایشان همچنین به جزئیات و راهکارهایی برای عملکرد بهتر در روز مصاحبه اشاره و نمونه‌ای از سوالات را بیان کرد. در انتها به سوالات دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ داده شد.