سلسه وبینارهای الگوها و تجربه‌های آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی در آسیا برگزار می‌شود

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۰۰۱۱ اخبار دانشکده‌ها
گروه‌های آموزشی علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه‌های بیرجند و شهید بهشتی با مشارکت یکدیگر، سلسله وبینارهای الگوها و تجربه‌های آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی در آسیا را برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، گروه‌های آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه‌های بیرجند و شهید بهشتی با مشارکت یکدیگر، سلسله وبینارهای الگوها و تجربه‌های آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی در آسیا را برگزار می‌کنند. نخستین وبینار با عنوان تجربه آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه داکا بنگلادش با سخنرانی دکتر ام دی انور الاسلام دانشیار دانشگاه داکا در تاریخ چهارشنبه 23 شهریور ساعت 10 صبح به وقت تهران برگزار می‌شود. دبیر این وبینار دکتر لیلی سیفی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند است.

لینک شرکت در وبینار : https://ac5.birjand.ac.ir/information/