انتصاب مدیر امور دانشجویی دانشگاه بیرجند

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۸ کد : ۲۰۰۴۷ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر مجید چهکندی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی آمار به‌عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی منصوب شد.
انتصاب مدیر امور دانشجویی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی در راستای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله(از جمله: تلاش در راستای بهبود مستمر فعالیت‌ها و فرآیندها و ارتقاء سـطح مهارت و توانمندی واحد ذیربط، برنامه‌ریزی و هدایت کلیه فعالیت‌های مربوط به امور رفاهی، تغذیه، خوابگاه و وام‌های دانشجویی، برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیت‌های رفاهی ـ صنفی ارائه شده توسط بخش خصوصی، نظارت مسـتمر بر مفاد قراردادهای منعقد شده با شرکت‌های خدماتی طرف قرارداد، انجام بازدیدهای دوره‌ای از کلیه اماکن دانشجویی، نظرسنجی از دانشجویان با هدف ارزیابی خدمات ارائه شده، و همکاری و تعامل با بخش‌های ذیربط به منظور اسـتفاده مطلوب از اوقات فراغت دانشجویان) موفق و مؤید باشید.
دکتر چهکندی در سال 1392 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته آمار از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

معاون پژوهشی گروه آمار(از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰)، عضو هیات تحریریه نشریه دانشجویی ندا (از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰)،  مسئول هسته کارآفرینی دانشکده علوم ریاضی و آمار (از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷)، مشاور فرهنگی دانشکده علوم ریاضی و آمار (۱۳۹۵-۱۳۹۴)، مسئول پژوهشی دانشکده علوم ریاضی و آمار (۱۳۹۸-۱۳۹۷)، مسئول کارآفرینی پردیس علوم پایه (شروع از ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰)، عضو کمیته جوانان انجمن آمار ایران (شروع از ۱۳۹۹)، دبیر هفتمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن (۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰)، عضو شبکه کارشناسان و اعضای هیأت علمی همکار با هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خراسان جنوبی (شروع شهریور ۱۴۰۰) و مدیریت گروه آمار (از مهر ۱۴۰۰) از سوابق اجرایی وی است.
ارائه 17 مقاله همایشی و 18 مقاله در نشریات علمی و راهنمایی و مشاوره 21 پایان نامه دانشجویی بخشی از سوابق علمی و پزوهشی دکتر چهکندی است.
همچنین دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با استعفای دکتر حسین خزیمه‌نژاد از سمت مدیر امور دانشجویی، مراتب قدرشناسـی و سپاس خود را از تلاش‌های مجـدانه و مثمرثمر ایشان اعلام کرد.

«رزومـه»

آخرین ویرایش۰۱ مهر ۱۴۰۱