سال تحصیلی جدید با حضور دانشجویان در دانشگاه بیرجند آغاز شد

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۰۲۳۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
همزمان با ثبت‌نام حضوری دانشجویان مقطع کارشناسی از امروز شنبه ۹ مهر ۱۴۰۱ کلاس‌های درس بصورت حضوری در تمامی مقاطع تحصیلی در دانشگاه بیرجند رسماً آغاز شد.
سال تحصیلی جدید با حضور دانشجویان در دانشگاه بیرجند آغاز شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ثبت‌نام و تحویل مدارک حضوری دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی دانشگاه بیرجند با حضور دانشجویان نوورود از امروز یکشنبه 9 مهر 1401 آغاز شد.
دانشجویان مقطع کارشناسی جهت ثبت نام حضوری و تحویل مدارک از روز شنبه 9 لغایت سه‌شنبه 12 مهر 1401 براساس اطلاعیه اعلامی از سوی معاونت آموزشی دانشگاه می‌توانند براساس ترتیب الفبایی برای ثبت‌نام حضوری اقدام نمایند.
شایان ذکر است؛ ثبت‌نام دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تا پایان شهریورماه جاری انجام شد و کلاس‌های درسی از امروز 9 شهریور 1401 بصورت حضوری در حال برگزاری است.