همزمان با حضور معاون وزیر علوم در دانشگاه بیرجند؛

بخش آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به‌دلیل کمبود فضای آموزشی افتتاح شد

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۰۲۵۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
بخش آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به‌دلیل کمبود فضای آموزشی روز دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.
بخش آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به‌دلیل کمبود فضای آموزشی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌رسانی دانشگاه بیرجند، بخش آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.
دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند از پروژه‌های ملی است که از محل اعتبارات ملی و همچنین درآمدهای اختصصاصی دانشگاه بیرجند به بهره برداری رسید.
ساخت این پروژه با زیربنای 6520 مترمربع از سال 1388 آغاز و در سال 1401 بهره‌برداری رسید.
برای پروژه ساختمان و تجهیز دانشکده ادبیات و علوم انسانی 32 میلیارد تومان هزینه شده است.
همچنین معاون وزیر علوم و هیأت همراه با همراهی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی و رئیس دانشگاه بیرجند از پروژه‌های در حال اجرای خوابگاه دانشجویی، سالن ورزشی خواهران، نیروگاه خورشیدی، آزمایشگاه مرجع، ساختمان بسیج اساتید و آمفی تئاتر دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند نیز بازدید کرد و در جریان روند اجرایی این پروژه‌ها قرار گرفت.