انتصاب سرپرست گروه آموزشی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۰۳۸۳ اخبار دانشکده‌ها
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمدرضا رضائی عضو هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست به سمت سرپرست گروه آموزشی محیط زیست دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست منصوب شد.
انتصاب سرپرست گروه آموزشی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه بیرجند آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجـارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشی و پژوهشی، به عنوان سرپرست گروه آموزشـی محیط زیست دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست منصوب می‌شوید. مقتضـی است ضمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 سـاله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نـامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشگاه(بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز) و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر رضایی در سال 1389 موفق به اخذ مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی محیط زیست از دانشگاه تهران شد.
رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، مسئول ‏دبیرخانه امور اجرایی دانشگاه معین استان، مدیر گروه محیط زیست دانشگاه بیرجند، مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند، سرپرست دفتر نمایندگی دانشگاه بیرجند در تهران، مدیر امور فرهنگی دانشگاه بیرجند، رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند، استاد برگزیده دانشگاه در سال 1396، ارائه 47 مقاله همایشی و 42 مقاله در نشریات علمی و راهنمایی و مشاوره 44 پایان نامه تحصیلی بخشی از سوابق اجرایی، علمی و پژوهشی دکتر رضایی است.
همچنین دکتر لامعی رئیس دانشگاه بیرجند در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با استعفای دکتر الهام یوسفی روبیات از سمت مدیریت گروه آموزشـی محیط زیست  از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.