انتصاب اعضای کمیسیون دائمی هیئت‌امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۰۷۴۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به موجب احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به موجب احکام صادره از سوی دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، دکتر محمدحسن سیاری‌زهان، دکتر محسن عارفی، دکتر محمود فال سلیمان، دکتر ناصر ندا و دکتر صادق اعتدالی به عنوان اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی منصوب شدند.
در این احکام آمده است؛ پیرو بخشنامه 52329 مورخ 89/9/8، به استناد بند«2» ماده «1» دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی و در اجرای دستور اول صورتجلسه اولین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی مورخ اول مرداد 1401، به موجب این حکم تا پایان دوره هیئت امنای کنونی به‌عنوان عضو کمیسیون دائمی آن هیئت‌امنا منصوب می‌شوید. خواهشمند است؛ در چارچوب وظایف و اختیارات مندرج در دستورالعمل صدرالاشاره در جلسات کمیسیون شرکت فرمایند.