نشست پرسش و پاسخ معاون آموزشی دانشگاه و مدیران حوزه آموزش با دانشجویان بین الملل

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۱۲۴۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
نشست پرسش و پاسخ دانشجویان بین الملل دانشگاه با حضور دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه آموزش دانشگاه روز سه شنبه اول آذر ماه جاری در محل سالن مهندس امینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست،  دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن خوش آمدگوئی به دانشجویان به معرفی حوزه و مدیران پرداخت. در ادامه نمایندگان دانشجویان بین الملل؛ به بیان نظرات و پیشنهادتی در مورد دانشجویان بین الملل پرداختند. در ادامه دکتر حسینی‌واشان و مدیران حوزه ضمن استماع نظرات دانشجویان و بیان مجدد قوانین آموزشی؛ به سؤالات آنان پاسخ داده و  قول همکاری در جهت رفع مشکلات دانشجویان بین الملل را دادند.