در دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد؛

جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۱۳۷۷ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه‌ پرسش و پاسخ با حضور دکتر حسینی واشان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند؛ در محل دانشکده‌ی فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.
جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند جلسه‌ پرسش و پاسخ با حضور دکتر حسینی واشان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند؛ روز شنبه 5 آذر 1401 در محل دانشکده‌ی فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.
دکتر مهدی تورانی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس؛ در این دیدار ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی، از حضور دکتر حسینی در جمع دانشجویان و اساتید تشکر کرد. وی همچنین به ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان دانشکده پرداخت. دکتر تورانی با اشاره به نامه ارسالی خود درباره شیوه اجرایی پذیرش دانشجو از طرف سازمان سنجش، پیشنهاداتی را در این زمینه ارائه کرد.
در این نشست دانشجویان به بیان نظرات خود پرداختند. در ادامه دکتر حسینی واشان نیز ضمن تبریک هفته بسیج به سوالات و پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داد.