مراسم تکریم و معارفه رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان برگزار شد

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۶ کد : ۲۱۴۱۹ اخبار ستادی
مراسم تکریم و معارفه رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان روز سه‌شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ در معاونت آموزشی برگزار شد.
مراسم تکریم و معارفه رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم تکریم و معارفه رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و خدمات دکتر سیده عاطفه حسینی، از خانم دکتر حمیدی بابت قبول مسئولیت جدید تشکر و برای ایشان در ادامه راه آرزوی موفقیت کرد.
دکتر حسینی‌واشان ضمن تشکر از عملکرد مطلوب گروه هدایت استعداد درخشان به دستاوردهای مهم این حوزه از جمله موفقیت دانشجویان در مرحله مقدماتی و نهایی المپیاد، برگزیده شدن دانشجویان در طرح های بنیاد نخبگان و موفقیت دانشجویان در طرح های مختلف دانشگاه از جمله شتاب اشاره کرد. در ادامه خانم دکتر حسینی ضمن تشکر از حمایت های معاون و مدیران محترم حوزه؛ برای خانم دکتر حمیدی رئیس جدید گروه هدایت استعدادهای درخشان آرزوی موفقیت کرد. در پایان مراسم، لوح تقدیری به رسم یادبود به دکتر حسینی و دکتر حمیدی اهدا گردید.