برگزاری مراسم شبی با هنر

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۳۰۹۰ اخبار ستادی
مراسم شبی با هنر در آستانه میلاد حضرت مهدی(عج) و سال نو، به همت کانون های موسیقی، تئاتر، گویندگی و اجرا و کانون هنرهای تجسمی دانشگاه بیرجند در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم شبی با هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، درمراسم شبی با هنر دکتر واعظ زداه، مدیر اجتماعی دانشگاه، هنر را زیبا توصیف کرد و  گفت: این که زیبایی با یک هدفی که منشأ خیرخواهانه دارد ترکیب شده، زیبایی در زیبایی است  و باز زیباتر از آن هم این است که همه این اقدامات از سوی گروهی جوان دانشجوی هنرمند صورت می‌پذیرد.  وی در ادامه از همه کانون‌های برگزار کننده این مراسم، تقدیر  و تشکر کرد.
اجرای موسیقی مقامی و پاپ توسط اعضای کانون موسیقی، اجرای تئاتر توسط اعضای کانون تئاتر و اجرای دکلمه و شعرخوانی توسط اعضای کانون گویندگی و اجرا، از  دیگر بخش های مهم این مراسم بود.
ضمناً، درجریان این مراسم، میز فروش صنایع دستی توسط کانون هنرهای تجسمی دایر بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
لازم به ذکر است، تمام درآمد حاصل شده از این مراسم، صرف خرید کادوی سال نو برای کودکان کار از طرف دانشجویان دانشگاه بیرجند خواهد شد.