برگزاری مراسم تودیع و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند

۰۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۸ کد : ۲۴۴۰۲ اخبار ستادی
مراسم تودیع و معارفه مسئولین خواهر و برادر بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند روز پنجشنبه، اول تیر ۱۴۰۲، در سالن شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم تودیع و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تودیع و معارفه مسئولین خواهر و برادر بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر امور اجتماعی، کارشناس تشکل‌های اسلامی، مسئول بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از زحمات دانیال محمدی و سهیلا عباسی بهلولی‌اول بعنوان مسئولین سابق بسیج برادران و خواهران دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد. شایان ذکر است؛ در این مراسم علی فلاح بعنوان مسئول واحد برادران و ناصری بعنوان مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی شهید مطهری دانشگاه بیرجند معرفی شدند.