برگزاری جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۲ کد : ۲۵۱۰۵ اخبار ستادی اخبار دانشجویان
جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود با حضور معاونت‌ها و مدیران ستادی دانشگاه روز چهارشنبه  ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ در محل سالن رسانه برگزار گردید.
برگزاری جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری اولین جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود، دکتر حسینی‌واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه و تسلیت ایام سوگواری پایان ماه صفر، فرآیند ثبت نام و استقبال از دانشجویان نوورود و وظایف هر کدام از واحدها را برشمرد و تأکید کرد: می‌بایست تمام تلاش برای خدمات رسانی حداکثری به دانشجویان با رعایت تکریم مراجعه کنندگان برنامه ریزی شود. در ادامه جلسه نیز  اعضای دیگر ستاد در خصوص ثبت نام غیر حضوری  و ثبت نام حضوری دانشجویان، ابعاد مختلف پذیرش و استقبال از دانشجویان و چگونگی فراهم نمودن امکانات رفاهی برای دانشجویان  و خانواده های آنان به بحث و تبادل نظر پرداختند.