بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از ملک دانشگاه در خیابان شهید مهران پور تهران

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۵۵۰۵ اخبار برگزیده
دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، روز سه‌شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲در سفر کاری خود به تهران، از ملک اهدایی متعلق به دانشگاه در خیابان شهید مهران‌پور بازدید به عمل آورد.
بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از ملک دانشگاه در خیابان شهید مهران پور تهران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر قاسم نخعی‌پور، رئیس اداره امور حقوقی دانشگاه از ملکی که یک سوم آن توسط زنده یاد کیهان دوست گنجی، به مالکیت دانشگاه در آمده است، بازدید کرد.
طبق وصیت تنظیمی از سوی آن مرحوم، یک سوم منزل شخصی وی به دانشگاه بیرجند واگذار تا هر طور لازم بدانند در آن تصرف و اعمال مالکیت نمایند.
شایان ذکر است؛ با پیگیری اداره امور حقوقی دانشگاه، اخیرا با صدور رای دادگاه به نفع دانشگاه، موانع حقوقی موجود، جهت اعمال مالکیت دانشگاه برطرف شده است.
یاد و خاطر خیّر نیک اندیش، مرحوم علی کیهان دوست گنجی و نیز مرحوم پروفسور محمّد حسن گنجی، گرامی‌باد.