به مناسبت گرامیداشت روز حمل و نقل انجام شد؛

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه و اعضای شورای بسیج خاتم الانبیاء(ص) با همکاران نقلیه

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۶۳۸۴ اخبار ستادی
 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای شورای پایگاه بسیج خاتم الانبیاء(ص) روز سه‌شنبه ۲۸ آذرماه جاری به مناسبت گرامی‌داشت روز حمل و نقل با همکاران نقلیه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی همکاران این مجموعه، حدیثی از رسول اکرم(ص)‌درباره خدمت به خلق نقل کردند. در ادامه اعضای شورای پایگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران نقلیه دانشگاه، به ذکر خدمات این مجموعه پرداختند. در ادامه همکاران نقلیه به بیان مسائل این حوزه اشاره کردند.
شایان ذکر است؛ این دیدار به همت پایگاه خاتم الانبیاء(ص) برنامه ریزی و انجام شد.