دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند شب یلدا را در جوار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی سپری کردند

۰۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۷ کد : ۲۶۴۰۳ اخبار ستادی
درآستانه سالروز شهادت سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران باوفایش، به همت کانون حماسه و دفاع مقدس، کانون مهدی یاوران و کانون عفاف و حجاب دانشگاه بیرجند و با حمایت ویژه سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی، تعداد ۳ دستگاه اتوبوس از دختران دانشگاه بیرجند، به اردوی زیارتی، سیاحتی کرمان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، درآستانه سالروز شهادت سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی تعداد 116 دانشجوی دختر دانشگاه به اردوی زیارتی کرمان اعزام شدند. در این اردوی 2 روزه که از تاریخ 30 آذر لغایت 1 دیماه 1402 برگزار گردید، دانشجویان پس از ورود به  کرمان در مراسم پرفیض دعای کمیل در محل بیت الزهرا(س) شهر کرمان شرکت و سپس شب یلدا را در گلزار شهدا و در جوار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی گذراندند.
شرکت در مراسم پرفیض دعای ندبه، بازدید از موزه دفاع مقدس کرمان همراه با روایتگری و بازدید از بازار سنتی کرمان از مهمترین برنامه‌های این اردو بود.