دیدار و گفتگوی حجت الاسلام مجتهدی با دانشجویان خوابگاهی

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۶۴۹۸ اخبار ستادی
حجت‌الاسلام محسن مجتهدزاده، مسئول مرکز تخصصی تربیت مبلّغ آمریکای لاتین شامگاه سه‌شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ با دانشجویان خوابگاه گلستان پردیس کشاورزی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار و گفتگوی حجت الاسلام مجتهدی با دانشجویان خوابگاهی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حجت‌الاسلام محسن مجتهدزاده با همراهی حجت‌الاسلام محمد قناعت، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی در فضای صمیمانه دانشجویی با دانشجویان پسر ساکن در خوابگاه گلستان به گفتگو پرداخت.
حجت‌الاسلام محسن مجتهدزاده مشهور به شیخ قمی بیش از ۱۵ سال در آمریکای لاتین فعالیت کرده و مرکزی را با عنوان «مرکز تخصصی تربیت مبلّغ آمریکای لاتین» راه‌اندازی کرده است.
شایان ذکر است، حجت‌الاسلام محسن مجتهدزاده روز سه‌شنبه نیز در مراسم رونمایی از مجموعه چهل جلدی بیانات حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) با عنوان ره‌نامه به عنوان سخنران محوری مراسم حضور داشت.