همزمان  با هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد:

تقدیر از اعضای فعال کتابخانه دانشکده کشاورزی

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۲ کد : ۵۴۱۳ اخبار دانشکده‌ها
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی از اعضای فعال کتابخانه دانشکده کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست قدردانی شد.
تقدیر از اعضای فعال کتابخانه دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی از اعضای فعال کتابخانه دانشکده کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست که بیشترین آمار کتب تألیفی و اهدایی را داشته اند قدردانی شد.
در این جلسه پس از استماع نظرات و پیشنهادات حاضرین مباحثی همچون  ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، برگزاری جلسات کافه کتاب ، برگزاری کارگاه‌های مرتبط به صورت مستمر، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب، معرفی کتب غیر درسی پیشنهادی اساتید، کارکنان و دانشجویان جهت لحاظ در برنامه کاری کتابخانه ارائه شد .
در پایان نیز هدایایی به رسم یادبود به دکتر فرهنگ فر، دکتر شهیدی، دکتر تاجبخش، دکتر ساغری، دکتر خاشعی، دکتر پوررضا، مهندس رعنایی، خانمها مهندس خیریه و مهندس خطیب(در بخش اعضای هیات علمی و کارکنان)، مسعود دادی، زهرا بهار شاهی، محبوبه خسروی (در بخش دانشجویان) تقدیم گردید.
همچنین از دکتر سیاری و دکتر رضایی رؤسای دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی و دکتر بخشی به خاطر توج و حمایت‌ بی دریغ‌شان از کتابخانه تقدیر به عمل آمد.