به همت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند انجام شد:

برگزاری کارگاه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس در مؤسسه خیریه حضرت رسول‌الله

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۹۶۲ اخبار ستادی
کارگاه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس به همت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در مؤسسه خیریه حضرت رسول‌الله برگزار شد.
برگزاری کارگاه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس در مؤسسه خیریه حضرت رسول‌الله

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کارگاه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس روز یکشنبه 20 بهمن ماه 98 بنا به درخواست خانم راغبی مدیر کارگاه حمایتی تولیدی دستان پرتوان، برای آموزش مددجویان موسسه خیریه حضرت رسول ا... و آمادگی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس و عفونت‌های تنفسی توسط ندا محمدی کارشناس بهداشت مرکز بهداشت و درمان برگزار شد.
 در این کارگاه که با حضور آقای قربانزاده نماینده سازمان بهزیستی و 56 نفر از مددجویان تشکیل شد، راه¬های انتقال کرونا ویروس، راهکار‌های پیشگیری از ابتلا، روش صحیح شستن دست‌ها، روش صحیح استفاده از ماسک و ... بیان گردید و در پایان کارگاه پرسش و پاسخ در این زمینه صورت گرفت.