در راستای توسعه رشته‌های جدید با ماهیت بین رشته‌ای؛

اخذ مجوز قطعی رشته هیدروانفورماتیک در مقطع کارشناسی ارشد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۴ کد : ۷۸۶۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اخذ مجوز قطعی رشته هیدروانفورماتیک در مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی‌نژاد رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه‎ با اعلام این خبر افزود: دانشگاه بیرجند مجوز قطعی جذب دانشجوی در مقطع کارشناسی ارشد رشته هیدروانفورماتیک را کسب کرد.
رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی تصریح کرد: این رشته جزء رشته‌های جدید با ماهیت بین رشته‌ای است که براساس سیاست‌های کلان توسعه رشته‌های دانشگاه در شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بررسی گردید و جهت اخذ مجوز به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شد.
وی با ابرازخرسندی از توسعه متوازان رشته‌ها در مقاطع مختلف اظهار داشت: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال جاری در رشته هیدروانفورماتیک پذیرش دانشجو خواهد داشت.

دکتر رستمی‌نژاد ضمن قدردانی از  پیگیری دکتر عباس خاشعی سیوکی مدیر وقت گروه آموزشی آب و تشکر از همکاری دکتر محمدحسن سیاری‌زهان رئیس سابق دانشکده کشاورزی گفت: با مساعدت شورای توسعه آموزشی دانشگاه  و برمبنای سیاست‌های کلان دانشگاه  این رشته به منظور حرکت در مسیر رشته‌های بین رشته‌ای موفق به کسب مجوز شد.
وی درپایان ابراز امیدواری کرد: با ‏تلاش همکاران  شاهد تحقق اهداف دانشگاه در سند برنامه توسعه از منظر ایجاد رشته باشیم.‏