برگزاری جلسه پرسش و پاسخ پیرامون کلاس های مجازی و برگزاری امتحانات مجازی، طرح درس در دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۵ کد : ۷۹۴۶ اخبار دانشکده‌ها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه پرسش و پاسخ پیرامون کلاس های مجازی، برگزاری امتحانات مجازی وطرح درس در دانشکده ادبیات و علوم انسانی به صورت مجازی برگزار شد و اعضا هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به بحث و تبادل نظر در خصوص سامانه و راههای ارزیابی دانشجویان در پایان ترم پرداختند.
انجام تکلیف در بخش مجازی، برگزاری آزمون های تستی و تشریحی و نحوه امتیاز دهی، نیز از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود. دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی بر ارزیابی کامل دانشجویان در ابعاد مختلف تاکید کرد تا حقی از دانشجویان تضییع نگردد.