راهیابی دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان و مسابقات کشوری شعر شریف

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۸۷۶۳ اخبار ستادی
علی خالدی دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان و  مسابقات کشوری شعر شریف راه یافت.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان  در رده سنی جوانان برگزار خواهد شد.
علی خالدی، دانشجوی دانشگاه بیرجند و عضو کانون موسیقی دانشگاه نیز در بخش دستگاهی و در رشته دف نوازی به مرحله نهائی این مسابقات راه یافت.
وی همچنین در  مسابقات شعر شریف که از سوی دانشگاه شریف و به‌صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود، در بخش شعر آزاد از میان 319 اثر ارسالی، موفق به حضور در مرحله نهائی این مسابقات شد.