همزمان با هفته دفاع مقدس انجام شد:

بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از نمایشگاه «اقتدار۴۰»

۰۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۳ کد : ۹۹۳۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته دفاع مقدس از نمایشگاه اقتدار ۴۰ بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه بیرجند از نمایشگاه «اقتدار۴۰»

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند  روز چهارشنبه 2 مهر 1399 به مناسبت هفته دفاع مقدس از نمایشگاه اقتدار40 بازدید کرد.
دکتر خامسان با حضور در غرفه دانشگاه بیرجند  از  ایام خاطره انگیز و افتخارآفرین دفاع مقدس گفت و افزود رفتار و کردار ما باید به گونه‌ای باشد که در مقابل شهدا بتوانیم از عملکرد ‏خود دفاع نماییم و در شرایط حساس کنونی با هوشمندی بالا توطئه‌های ‏دشمن را خنثی کنیم.
نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت با عنوان «اقتدار چهل» از ۳۱ شهریور ماه همزمان با هفته دفاع مقدس آغاز و تا هفتم مهرماه  در محل حسینیه جماران برای بازدید مردم دایر است.
یادمانهای دفاع مقدس، ادوات نظامی، آثار فرهنگی و تبلیغاتی یگان‌های نظامی مستقر در استان و تصاویری از جلوه های هشت سال دفاع مقدس در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه با ۴۰ غرفه به مدت یک هفته از ساعت ۱۶ عصر الی ۲۰  برای بازدید عمومی برپا است.