برگزاری وبینار ریشه‌شناسی رفتارهای اعتیادی

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۸۱۳۷ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند، جلسه دوم وبینار ریشه‌شناسی رفتارهای اعتیادی را مورخ یکشنبه ۲۰ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ به صورت مجازی با مشارکت ۱۶۵ نفر از کارکنان دانشگاه بیرجند و با مدرسی جناب آقای دکتر روح الله حدادی ، دکترای روانشناسی بالینی برگزار نمود.

در جلسه دوم این دوره، به مباحث آنچه در اعتیاد رفتاری اتفاق می‌افتد اشاره شد همچنین در ادامه نشانه‌های اعتیاد رفتاری، اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری و درک و درمان اعتیاد رفتاری و... را بیان کردند. در نشانه‌های اعتیاد رفتاری می‌توان به نشانه‌هایی اعم از اشتغال ذهنی دائم برای انجام رفتاری خاص، احساس اجبار برای انجام رفتار، بروز علائم ترک در زمانی که امکان رفتار وجود ندارد، نیاز به صرف زمان بیشتر برای انجام رفتاری خاص، داشتن سابقه تلاش‌های موفق برای ترک رفتار اشاره نمود.